ثبت ملی کوفته تبریزی و هر آن چه راجع به آن، باید بدانید!

فوت و فن های تهیه کوفته تبریزی

کوفته دستورهای تهیه و پخت مختلفی در میان استان های شمال غربی ایران دارد. در تبریز در داخل کوفته، مخلوطی از موادی همانند پیاز داغ، زرشک، گردو، بادام و کشمش می زنند.

اگر مایه کوفته خوب سفت شده باشد، احتمال وارفتن کوفته تبریزی شما، بسیار ناچیز است. برای سفت شدن کوفته بهتر است از گوشت هایی استفاده کنید که چربی نداشته باشد. مخلوط گوشت گوساله و گوسفند بدون چربی بهترین نوع گوشت کوفته است. چرا که به راحتی وا نمی رود.

حتما کوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید تا وا نروند.

برای خوشمزه تر شدن آب کوفته، می توانید از مواد مختلفی همانند مقداری آلو، گرد لیمو، لیمو عمانی و یا رب آلوچه استفاده کنید.

همچنین یکی از کارهایی که برای خوشمزه تر شدن کوفته تبریزی می توانید انجام دهید، افزودن سبزی های تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و مرزه است. در برخی شهرها از سبزی های کوهی و سنتی برای تهیه کوفته تبریزی استفاده می شود.

  • نکته: سبزی اصلی که در کوفته تبریزی سنتی استفاده می شود، تنها سبزی تره و مرزه است.

یادتان باشد که برنج کوفته را به حالت کته بپزید تا چسبندگی بیشتری داشته باشد و به راحتی توپ کوفته را تشکیل دهد.

نوشته ثبت ملی کوفته تبریزی و هر آن چه راجع به آن، باید بدانید! اولین بار در تور مالزی- قیمت تور مالزی|تور ارزان مالزی. پدیدار شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *